LAURA LIMITED OFFER

Berbaki kurang sebulan untuk kita sambut bulan Ramadhan, sudah tentu umat islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri ye dak! TAPI TAPI! Sebelum tu Kak Yat nak Tanya, Korang masih ingat lagi dengan Laura Express Hijab? Manisnya lahai kalau dapat gayakan dengan baju kurung raya tahun ni kan? Hehe…

Design tetap sama, cuma corak saje yang berbeza haa….. Untuk korang yang belum ada koleksi-koleksi corak ni boleh la tambah dekat dalam almari korang ya.

AMARAN KERAS! 
Kalau korang sejenis yang rajin nak seterika tudung pagi-pagi raya tu atau rajin waktu pagi nak pergi kerja jangan teruskan bacaan….. Kerana korang silap besar tauuu! Sebelum Kak Yat lanje gambar catalogue corak panas-panas, Kak Yat tengah seronok ni nak share testimoni-testimoni best peminat Laura Express Hijab.
Risau pakai spec tak cun Jangan risau hokeyyy tetap mentain cun.Selfie dalam kereta apadahal kan? Hehe bukan main cantek benor kakak kita bergaya dengan Laura Express Hijab ni, siapa cakap pakai spec mata muka nampak bulat, ni buktinya, awning terbentuk bukan main lagi lawo..Aaaaggitchuuuu!
Nak jadi bridesmaid? Tudung tak jumpa yang matching dengan baju? Baju dah plain, tak kan nak pakai tudung plain juga? Tak de hal lah, Laura Express ni macam-macam corak ada,best gila. Lepastu pulak, kakak-kakak yang bekerja sebagai cikgu tu lagi onzz pakai Laura Express ni.hehe manis bergaya je akak cikgu bertudung biru campur grey tu nampak CURLASSSS.
Nak ke korea? Jepun? Tak payah susah-susah nak cari tudung yang berlilit, sarung je Laura Express senang, ni antara testimoni kakak cantek yang bergaya dengan Laura Express ni pergi oversea. Pergi tempat sejuk pun on gitchuu.

Sapa tau ni dekat mana ? Sapa pernah pergi tempat ni? Haaaa ni diaaa ni akak kita bercuti di Australia tauu. Tiupan angin menderu-deru pun takda hal lah yang penting awning tetap on point gitchuuu, hehehe
Jomm layanzzz gambar dari Australia lagi !!
Ni pulak customer kite pakai Laura Express Hijab pergi bercuti uollss.. hehe. Akak ni g 3 City pulak tu, Nha Trang, Dalat Dan Ho Chi Min, Vietnam. Sape yang tak best kan g travel tak perlu susah susah nak iron tudung bagai, nak cari plug lagi haa, pakai Laura Express jurr senang, jimat masa. Keluarkan dari bag terus sarung no no iron lah.

TESTIMONIAL SHOPEE

Ni antara testimoni dari platform Shopee tau, selain daripada website, shopee pun antara platform paling pantas untuk akak-akak order. Ye memang kita akan bagi real item untuk customer kita, bukan tipu-tipu punya lah, yang penting item order same goes dengan dalam gambar. Cuma colour might be different +-5% jurrr disebabkan lighting masa fotoshoot tapi tak obvious sangat. 


Haa kan cakap, selain website, shopee pun antara yang paling pantas korang boleh order, staff liyyan couture sentiasa up to date order kesayangan peminat tudung liyyan tau.ehhehe. kekadang yang mahal tulah yang menawan hari-hari kita di tempat kerja atau jenjalan kan hehe, rasa konfiden sikit nak bergaya..

Amboi kemain lawa aih Dr Puteri kita ni, hehe, working as a Dr Puteri memang tak da masa yang banyak la teman oi, even tudung ni tudung sarung but it looks like a shawl to other people, still have time to look presentable and pretty..Wah wah Kak Yat rasa happy dapat customer yang bagi Kak Yat senyum sorang- sorang ni. Hehehe!


PEMBELIAN 3 HELAI TUDUNG "LAURA EXPRESS" YANG BERNILAI RM135 SAHAJAAKAN DAPAT
SPECIAL FREE GIFT

Haaa, dah lanje testimoni kan, sebelum Kak Yat kasi catalogue, Kak Yat ada lagi benda penting nak gitau ni, iaitu dengan setiap pembelian 3 helai LAURA EXPRESS HIJAB, akan dapat macam-macam FREEGIFT tau!

HADIAH UNTUK 50 PEMBELI TERPANTAS!
Hadiah Pertama: 10 x Chopper 
Hadiah Kedua: 10 x Botol Air Tupperware 
Hadiah Ketiga: 10 x Rice Storage 
Hadiah Keempat 10 x Lunch Bag 
Hadiah 5elima 10 x Cosmetic Magic Pouch 


GIFT UNTUK SETIAP PEMBELIAN 
1. Brooch Korea 
2. Peniti comel 
3. Mekap bagAmacam hadiah-hadiah kat atas, best kan? Hehe

( GAMBAR HADIAH TGH EDIT ) 

LAURA EXPRESS - TUDUNG TRAVEL VIRAL

Ciri-ciri Laura Express Hijab
+ Travel friendly - Boleh ronyok-ronyok & lipat je letak dalam luggage membantu jimat ruang
+ Soft awning - Awning yang terletak elok & tak melekat di dahi
+ Ironless & Pinless - Sarung je tak perlu lilit dan pin (FULLY INSTANT~ sarung je terus kemas rapi
+ Free size - Adjustable fit to L size, hanya satu size boleh muat untuk yang berbadan kecik & gempal
+ Material - Soft cotton yang tidak panas dan sangat ringan

P/S: Harap maklum, kedudukan floral/abstract corak di tudung tidak semestinya sama seperti di dalam gambar kerana kedudukan reprinted cetakan floral

Ukuran muka & labuh :
 + Muka: 10.5 ~ 11 inchi 
 + Labuh dari dagu: 24 ~ 24.5 inchi 
 + Labuh belakang: 30 ~ 30.5 inchi 

 Paling best> TEKNIK jahitan awning yang exclusive memberikan effect wajah runcing dan tak melekap dan juga tak membuatkan wajah tembam bila pakai.

NAK ORDER? JOM CEPAT GRAB!
ONLINE ORDER PALING PANTAS!


WHATSAPP ORDER (TEAM SALE KAMI)

HADIAH MENANTI ANDA YANG BERTUAH
PAT-PAT SIKU LIPAT SIAPA CEPAT DIA DAPAT