Testimoni

"NI AKAK SHARE SIKIT AKAK PAKAI TUDUNG LAURA PERGI TRAVEL"

        Seronok bila dapat feedback customer yang selesa bila pakai produk keluaran Liyyan Couture ni. Katanya senang nak bawa pergi travel. Lovelies Cik Yan yang lain dah try ke pakai Laura? Ni Cik Yan share sikit testimoni nya. Lawa kan??

 



         Senang je nak pakai Laura ni, memang Cik Yan keluarkan koleksi ni untuk traveller2 kat luar sana yang nak sangat pakai tudung malas iron ni. Bukan setakat nak pergi travel je, keluar rumah pergi shopping, kerja pun senang. Benda boleh mudah, buat apa nak susah, kan?  Jangan tunggu lama-lama, nanti tudung ni habis dikebas orang, heheh. Selamat Travel Lovelies semuaaa :D